Jdi na obsah Jdi na menu
 


Březost

14. 4. 2007
BŘEZOST
No nejspíš vás zajímá jak asi trvá březost .Je to trochu těšší protože nemůžete jentak vědět kolik asi čeká. Čím víc jich čeká tím kratší dobu to trvá ,ale asi průměrně to je 9-10 týdnů.Což je tak 2 měsíce.

Dám vám sem obrázek jak vypadá březí samička?!?

ze začátku to není poznat ale ke konci březosti se to projeví váhou.Asi  doma nemáte váhu  ale to nevadí když se podíváte z vrchu tak to asi určitě poznáte že nevypadá tak jak by mněla(šířka bude poněkud větší).

JAK ČASTO ZVEDAT SAMIČKU???

Samičku nezvedej te často jen když jí chcete vyčistit klec nebo tak něco...vždycky jí podpírejte zadeček.

 Péče

Dávej te jí hodně vitamínů a jenom někdy trochu mléka.



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

mléko...

(sabins, 2. 1. 2010 14:13)

Zděnko:morče může pít mléko takže tu hned nenadávej a nedělej chytrou a když je samička těhotná může to pro ní být velmi výživný...takže se trochu klidni.jinak tu máš velmi dobré rady jen tak dál :D

Morčata

(Miloš Ditrich, 26. 10. 2008 23:46)

Ahojky všem morče může pít vodu i mlíko zaleží co má radši a na co je naučenej u mě morčata obojí pohlaví (1,0+0,1) pili vodu a mliko 1 2tydny pak už jenom vodu a samce jsem od samiček neodděloval a odděloval jsem samce ty co bily agresívni nebo mládě zabili jinak jsem je nechaval pohromadě.Stáři nevím jak se pozná a já tom dělám tak že když se narodí mladě píšu datum až za 3 dny a 1) 3dny nepočítam to je kritycký období kdy ještě může zemřít když přežije tak to napíšu na kralíkarnu a píšu kdo je matka a otec takže když jdou do nových domovů tak maj všechny informace u mě vídi všechny morčata a pak ví co se u něj/ní muže narodit ja jsem měl pouze křížence to co se lidem líbilo. Letos dělam čisty morčata.

počítání

(Enní, 21. 7. 2008 12:20)

nevíte jak se pozná kolik je morčeti let ne ja myslím jako u morčat a ne u lidí tak napisejte

Kulička-březí

(Enní, 31. 5. 2008 11:51)

nevím taky stim mlíkem ale nemusí ti hned nadávat ale s ostatními vecmy más pravdu no ale s tim morčetem a stim mlíkem radsi ne :) ale dit za rady todle jsem chtela vedet jo a u mí se to projevuje ted asi tam 3/2 dny po tom sseexxuu je to mozné ??? porat lezí je lína jí a hlavne pije :)

no eli

(ronny, 31. 5. 2008 11:49)

no eli nevim ze by teda morcata pily mleho !!!

dfd

(ZdeňkA, 25. 8. 2007 16:55)

seš nějqaká blbá ne? moprčata nemají pít mléko...A ty bys ho dávala ještě k tomu těhotné.... se nad sebou zamysli co tu píšeš...A kolik ti je?? řekla bych že tak 7 :-D